Dr.F.Frik İlaçları VITAX 100 mg/16.7 ml inf. için konsantre çöz. içeren 1 flakon Kullanma Talimatı

VITAX 100 mg/16.7 ml inf. için konsantre çöz. içeren 1 flakon Kullanma Talimatı

Paklitaksel }

Dr. F. Frik İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. | Güncelleme : 17 November  2011

VİTAX 100 mg /16.7 mi İ.V. iııfüzyon için konsantre çözelti içeren flakon Damar içine uygulanır.

Etken Madde

 : Her bir 16.7 ml'lik çözelti içeren flakon, 100 mg paklitaksel içerir.

Yardımcı maddeler

: Makrogolgliserol risinoleat, susuz etanol, susuz sitrik asit.

Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

Bu kullanma talimatını saklayınız. Daha sonra tekrar okumaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

• Eğer ilave sorularınız olursa, lütfen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

• Bu ilaç kişisel olarak sizin için reçete edilmiştir, başkalarına vermeyiniz.

• Bu ilacın kullanımı sırasında, doktora veya hastaneye gittiğinizde doktorunuza bu ilacı kullandığınızı söyleyiniz.

• Bu talimatta yazılanlara aynen uyunuz. İlaç hakkında size önerilen dozun dışında yüksek veya düşük doz kullanmayınız.

Bu Kullanma Talimatında:

1. VITAX nedir ve ne için kullanılır?

2. VITAX’i kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler

3. VITAX nasıl kullanılır?

4. Olası yan etkiler nelerdir?

5. VITAX’in saklanması

Başlıkları yer almaktadır.

İnme İnme  İnme, beynin hasar görmesinin sonucudur. Bu hasar, beynin bir kısmındaki ya bir kanama ya da akut kan eksikliği nedeniyle o kısmın geçici ya da kalıcı olarak işlevini yapamamasına yol açar.
Travma Sonrası Bunalımı Travma Sonrası Bunalımı  Travmatik bir olay, günlük olağan olayların dışında olan ve kişiyi derinden rahatsız eden bir olaydır.Birçok olay böyle bir etki gösterebilir.
Şizofrenlik Şizofrenlik Şizofrenliğin psikiatrik teşhisi hakkında çok fazla anlaşmazlık vardır. Bu sayfadaki bilgiler, şizofrenliğin teşhisi, nedenleri ve tedavisi hakkındaki faklı teoriler hakkında bilgi verecektir.
Belsoğukluğu, Chlamydia ve Frengi Belsoğukluğu, Chlamydia ve Frengi Belsoğukluğu, bakterilerin sebep olduğu bir enfeksiyondur. Cinsel ilişki yoluyla bulaşır ve dölyatağı boynunda, idrar yollarında, anüste, makatta ve boğazda enfeksyona sebep olabilir.
Rahim Boyu ( Serviks ) Kanseri Rahim Boyu ( Serviks ) Kanseri Rahim boynu (serviks) kanseri 35 yaş altı kadınlarda görülen vakalarda meme kanserinden sonra ikinci sırayı alır.Serviks kanserinin gelişmesi yıllarca sürebilir.

İLAÇ GENEL BİLGİLERİİlaç Bilgileri

Dr. F. Frik İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Geri Ödeme KoduA10985
Satış Fiyatı TL
Önceki Satış Fiyatı
Original / JenerikJenerik İlaç
Reçete DurumuNormal Reçeteli bir ilaçdır.
Barkodu8699559770032
Etkin Madde Paklitaksel
İthal ( ref. ülke : Yunanistan ) ve Beşeri bir ilaçdır. 

İLAÇ FİYATLARIİlaç Fiyatları

VITAX 100 mg/16.7 ml inf. için konsantre çöz. içeren 1 flakon Barkodu