Actavis İlaçları TRANKO-BUSKAS 40 draje İP Dozajı

TRANKO-BUSKAS 40 draje Dozajı

Actavis İlaçları A.Ş | Güncelleme :16 Mart  2012

Kullanılışında şahısların Medazepama gösterdiği reaksiyonlara göre doz ayarlanır. Vasati olarak günde 3-4 defa birer draje tavsiye edilir. Bazı durumlarda tedavi başlangıcından doz sabah, öğle, ikindi ve akşam olmak üzere birer draje fazlalaştırılır. İlacın müsekkin tesiri hasta tarafından kuvvetle hissedilirse, öğle dozu kaldırılarak optimal doz elde edilir.

Depresyonu Anlamak Depresyonu Anlamak
Depresyon farklı kişileri farklı biçimlerde etkiler. Duygusal veya fiziksel olmak üzere geniş alanda belirtilere sebep olabilir.Depresyona neler sebep olur?
Parkinson  Hastalığı Parkinson Hastalığı
Hastalık ilk kez 1817 de İngiliz doktor James Parkinson tarafından tanımlanmış ve Dr. Parkinson hastalığı “sallayıcı felç” olarak kaleme almış.
Yüksek Tansiyon Yüksek Tansiyon
Hipertansiyon sürekli anormal derecede yüksek olan kan basıncıdır. Tansiyon atardamarlarınızdaki kanın basıncıdır.

İLAÇ BİLGİLERİİlaç Bilgileri

Actavis İlaçları A.Ş
Geri Ödeme KoduA07993
Satış Fiyatı TL
Önceki Satış Fiyatı
Original / JenerikJenerik İlaç
Reçete DurumuTakibi Zorunlu Reçeteli bir ilaçdır.
Barkodu8699517120602
Etkin Madde Hiyosin N Butilbromur + Medazepam Hcl
ATC Kodu A03BB01
Sindirim Sistemi ve Metabolizma > Belladona ve Türevleri > Hiyosin-n-Butilbromür
Yerli ve Beşeri bir ilaçdır. 

İLAÇ EŞDEĞERLERİ

Eşdeğer İlaç Adı Barkodu İlaç Fiyatı
BUSCOPAN 8699693120014
BUTOPAN 8681023120016 129.84TL
HIYOSPAZM 8699606777335 108.48TL
Diğer Eşdeğer İlaçlar