Adeka İlaçları MIKODERM %1 30 gr pomad KT Kullanmadan Önce

MIKODERM %1 30 gr pomad Kullanmadan Önce

Tolnaftat }

Adeka İlaç ve Kimyasal Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. | Güncelleme : 30 December  1899

2.MIKODERM kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler

MIKODERM'i aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ

Eğer, tolnaftata veya MİKODERM'in içeriğindeki yardımcı maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılığınız varsa kullanmayınız.

MIKODERM'i aşağıdaki durumlarda DİKKATLİ KULLANINIZ

• Eğer, MİKODERM ile tedavi sırasında hastalığınız daha kötüleşirse, vakit kaybetmeden doktorunuza bildiriniz. Tedavinizin durdurulması gerekebilir.

• Eğer, MİKODERM ile dört haftalık tedavinizin sonunda herhangi bir iyileşme olmadığını düşünüyorsanız, doktorunuzla görüşünüz. Farklı ya da ek bir tedavi uygulanması gerekiyor olabilir.

• MİKODERM'in göz, ağız içi, burun içi ve genital bölgeye temasından kaçınılmalıdır.

Bu uyarılar geçmişteki herhangi bir dönemde dahi olsa sizin için geçerliyse lütfen doktorunuza danışınız.

MIKODERM'in yiyecek ve içecek ile kullanılması

Yiyecek ve içeceklerle etkileşimi yoktur.

Hamilelik

ilacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. MİKODERM gerekli olmadıkça hamilelik döneminde kullanılmamalıdır. Gerekli olduğu durumlarda doktorunuzun kontrolü altında kullanınız.

Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Emzirme

İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Tolnaftatın insan sütüyle atılıp atılmadığı bilinmemektedir.

Emzirme

Araç ve makina kullanımı

Araç ve makina kullanımı

MIKODERM'in içeriğinde bulunan bazı yardımcı maddeler hakkında önemli bilgiler

MİKODERM'in içeriğinde bulunan butil hidroksitoluen, lokal deri reaksiyonlarına (örneğin kontak dermatite) ya da gözlerde ve mukoz membranlarda tahrişe sebebiyet verebilir.

Diğer ilaçlarla birlikte kullanımı

MİKODERM'in herhangi bir ilaçla etkileşimde bulunduğuna dair kanıt yoktur.

Eğer reçeteli yada reçetesiz herhangi bir ilacı şu anda kullanıyorsanız veya son zamanlarda kullandınız ise lütfen doktorunuza veya eczacınıza bunlar hakkında bilgi veriniz.

kullandınız ise lütfen doktorunuza veya eczacınıza bunlar hakkında bilgi veriniz.

Rahim Boyu ( Serviks ) Kanseri Rahim Boyu ( Serviks ) Kanseri  Rahim boynu (serviks) kanseri 35 yaş altı kadınlarda görülen vakalarda meme kanserinden sonra ikinci sırayı alır.Serviks kanserinin gelişmesi yıllarca sürebilir.
Parkinson Hastalığı Parkinson  Hastalığı  Hastalık ilk kez 1817 de İngiliz doktor James Parkinson tarafından tanımlanmış ve Dr. Parkinson hastalığı “sallayıcı felç” olarak kaleme almış.
Diyabet Hastalığı Diyabet Hastalığı Diyabet, insülin hormonu ile ilgili problemlerden kaynaklanan bir hastalıktır.
Belsoğukluğu, Chlamydia ve Frengi Belsoğukluğu, Chlamydia ve Frengi Belsoğukluğu, bakterilerin sebep olduğu bir enfeksiyondur. Cinsel ilişki yoluyla bulaşır ve dölyatağı boynunda, idrar yollarında, anüste, makatta ve boğazda enfeksyona sebep olabilir.
Omurilik zedelenmeleri Omurilik zedelenmeleri Omurilik zedelenmesini takip eden birkaç gün içinde, hiçkimse hasarin ne kadar olacagini tahmin edemez. Buradaki sorun, omuriligin herhangi bir zedelenmesinden hemen sonra, bir omurilik sokunun olusmasidir.

İLAÇ GENEL BİLGİLERİİlaç Bilgileri

Adeka İlaç ve Kimyasal Ürünler San. Ve Tic. A.Ş.
Geri Ödeme KoduA05023
Satış Fiyatı 110.03 TL [ 2 Feb 2026 ]
Önceki Satış Fiyatı 110.03 TL [ 26 Jan 2026 ]
Original / JenerikJenerik İlaç
Reçete DurumuNormal Reçeteli bir ilaçdır.
Barkodu8699587381583
Etkin Madde Tolnaftat
Yerli ve Beşeri bir ilaçdır. 

İLAÇ FİYATLARIİlaç Fiyatları

MIKODERM %1 30 gr pomad Barkodu
Tarihi İlaç Fiyatı
2 Feb 2026110.03 TL
26 Jan 2026110.03 TL
19 Jan 2026110.03 TL
12 Jan 2026110.03 TL
5 Jan 2026110.03 TL
2026 / 2008 İlaç Fiyatları